RuG Radio – XTC in de binnenstad van Groningen


“Xtc lang niet meer alleen festivaldrug”, zo kopte het Dagblad van het Noorden op 29 december 2016. Dit blijkt uit het Groot Uitgaansonderzoek 2016 van het Trimbos instituut dat drugsgebruik in Nederland in kaart brengt. Verslavingszorg Noord-Nederland (VNN) zegt ook vaker te horen dat jongeren in Groningen ecstasy gebruiken in combinatie met alcohol.

Hoe groot is het probleem? Hoe ervaren jongeren het drugsgebruik in de binnenstad? Wat zijn mogelijke oplossingen?

Deze vragen proberen wij voor jullie te beantwoorden. We gaan langs bij VNN om een pil te laten testen, de Nachtburgemeester van Groningen is te gast in de studio en we gaan natuurlijk in gesprek met jullie.

De uitzending is vrijdag 24 februari, 14:00 uur live te volgen op deze pagina en op onze Facebook pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *