Taalcafé Humanitas

Al tekenend de taal leren

Door: Alexander Heeringa, Sybrand Grasdijk en Susanne Evers

Ahmad komt uit Syrië en vluchtte naar Nederland. De Duitse Merle heeft een Nederlandse vriend en de Chinese Bella woont nog maar een maand in Nederland. Allemaal komen ze naar het taalcafé van Humanitas om hun Nederlands te verbeteren. De een voor zijn werk of om te integreren, de ander voor de liefde…

Twee keer per jaar hebben ze samen een uitje. Vandaag staat er een workshop in het Stripmuseum op het programma. Hier krijgen ze tekenles van striptekenaar Dim Junius; vormen, emoties en andere Nederlandse woorden passeren de revue.


Al tekenend de taal leren by Alexander Heeringa on Exposure

1 thought on “Al tekenend de taal leren”

  1. Wat een leuke filmpjes! En wat goed dat Humanitas deze excursie organiseert! Mooi in beeld gebracht hoor, echt een ‘feel-good’ story, ik word er blij van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *