Natte start voor Groningse Terrassenfestival

Genieten van lekkere hapjes, drankjes en muziek: daarvoor moet je deze week in het Stadspark zijn. Vanaf vandaag tot en met zondag 16 juni vindt daar de eerste editie van het Groningse Terrassenfestival plaats. Al zorgt het weer voorlopig voor een hoop lege en natte tafeltjes.

Op het festival staan allerlei terrassen en foodtrucks. Onder andere Café Flinders, Blokes, Wolter Wolthers, The Foodspot en El Santo serveren hun lekkerste hapjes en lekkernijen. Entree is gratis, de bedoeling is om eenmalig een beker te kopen voor €4 waarmee je bij elke kraam drankjes kunt halen.

Er is genoeg te beleven: naast dansen op de livemuziek kan je bijvoorbeeld een potje bingo spelen, meedoen aan de stoelendans of je vrienden uitdagen voor een spelletje jeu de boules.

Het festival was oorspronkelijk gepland voor het Hemelvaartsweekeinde, maar de datum werd verplaatst vanwege slechte weersvoorspellingen. Achteraf gezien jammer, want tijdens Hemelvaart was het ideaal terrasweer. Toch heeft Floris Dokkum, een van de organisatoren, er het volste vertrouwen in dat het weer zal opklaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.